Rasprodaja

-40%

2 u 1 ceger kolica za kupovinu

4.95/5

Ponesite sve do poslednje namirnice bez ručnog napora!

Hipermarketi se bogate na potrošačima bez cegera
Obavite kupovinu u stilu
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Hipermarketi se bogate na potrošačima bez cegera

Puna korpa namirnica postaje noćna mora na kasi, kada morate sve na brzinu da spakujete u male kese. Napokon postoji rešenje da obavite kupovinu na elegantan i praktičan način!

Obavite kupovinu u stilu

Spakujte sve kupljeno u jedan elegantan 2 u 1 ceger. Svi će vas pitati gde ste ga nabavili! Ekološko prihvatljivo rešenje za lakšu kupovinu je napokon tu!

Zaboravite stara glomazna kolica

Svi već imaju obična teška kolica. Napokon je tu bolje, lakše i praktičnije rešenje za svaki dan! Zamislite samo sve situacije gde će vam ova kolica biti spasonosna! Oduševićete čak i komišinicu.

2 u 1 ceger kolica za kupovinu

4.95/5

Ponesite sve do poslednje namirnice bez ručnog napora! Videće koliko nabavka može biti brza i laka. Kupovina uz njih postaje pravo uživanje, a svi u blizini će se oduševiti vašom praktičnošću!

1 komad

Uštedite 40%

1.290 RSD 2.150 RSD

2 komada

Najčešći izbor Uštedite 44%

2.408 RSD 4.300 RSD

3 komada

Najveća ušteda Uštedite 50%

3.225 RSD 6.450 RSD
Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Obožavam zelenu boju! Kupila sam ih samo zbog boje, iskrena da budem. I nimalo se nisam pokajala, jer su vrlo šik i pomodarska. Ne dopadaju se mojoj svekrvi, ali koga briga za njeno mišljenje. Najvažnije je da su po mojoj meri.
stars-green
Svake nedelje idem na pijacu. Kupujem samo na tezgama kod svojih poznanika, jer jedino tako znam šta kupujem. Ova kolica su mi postala najbolji saputnik. Prosto su mi prirlasla srcu. Ponekad im tepam i pričam šta sam sve kupila, od milošte!
stars-green
Sve komšinice su odlepile kad su videle šta sam nabavila! Ne mogu da se načude. Pitaju kako to da mogu kolica za kupovinu da se sklope i stanu ispod miške. Tek da vidite izraz na njihovom licu kada ih odjednom rasklopim i spakujem sve!
stars-green
Kada sam prvi put koristio ovaj ceger, osetio sam se kao da imam ličnog asistenta koji mi olakšava život. Definitivno ću ga preporučiti svim svojim prijateljima i porodici, jer je tako praktičan i koristan. Hvala vam na ovom neverovatnom proizvodu!
stars-green
Kupovina je kao najbolja terapija za moje nerve. Obožavam da se prepustim velikom trgovinskom lancu i satima šetam kroz rafove, zamišljam sebe kako uživam sa stotinom različitih proizvoda i usput, ćaskam i upoznajem penzionere.
stars-green
Kažu da sve deluje nemoguće – dok se ne ostvari! Upravo ovo mi pada na pamet kad pogledam ova kolica. Zaista je neverovatno šta sve čovek može da napravi i olaška sebi svakodnevnicu. Naklon do poda za izumitelja ovih kolica!

Česta pitanja

PostExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Crna, crvena, narandžasta, plava. Boja će biti nasumično poslata, ukoliko u napomeni ne navedete boju koju želite (zavisi od dostupnosti).

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust