Rasprodaja

-40%

Moćan aparat za sečenje

4.95/5

Seckajte na tanke i pravilne kriške bez muke!

Napraviti trpezu kao sa slike više nije privilegija bogatih
Servirajte hranu da svi gosti pozavide!
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Napraviti trpezu kao sa slike više nije privilegija bogatih

Meze je odličan izbor za svaku priliku, ali imate problem! Suhomesnato i sir ne izgleda kao sa slike, a dali ste sve od sebe da svaki komad bude jednak drugom! Ovo je rešenje da servirate hranu kao pravi majstor!

Servirajte hranu da svi gosti pozavide!

Zasenite goste trpezom. U jednom potezu, bez ikakvog napora, sve namirnice će biti uredno isečene!

Seče sve što zamislite

Od pripreme sendviča do elegantnog švedskog stola. 7 u 1 sekač je odličan saveznik za svaku vašu misiju. Profesionalno secite sva hlanda mesa, čajnu, pečenicu, švarglu, kobasicu, salame, kulene, sireve, povrće i hleb.

Moćan aparat za sečenje

4.95/5

Smanjićete vreme provedeno u kuhinji za čak 60%! U radnjama najprostija mesoreznica košta bar 5 puta više! Rešite se posekotina. Servirajte kao šef!

1 komad

Uštedite 40%

1.490 RSD 2.483 RSD

2 komada

Najčešći izbor Uštedite 44%

2.781 RSD 4.967 RSD

3 komada

Najveća ušteda Uštedite 50%

3.725 RSD 7.450 RSD
Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Nisam tehnolog i nemam veliko iskustvo u pravljenju suhomesnatog. Ali sam ozbiljan početnik proizvođač. Zanat sam ispekao u Nemačkoj. Koristim ovaj sekač da rođacima i prijateljima iseckam i precizno odmerim proizvode. Javljaju se da su prezadovoljni i poručuju još!
stars-green
Uvek se trudim da iseckam suhomesnato što sitnije, ali se onda razočaram, jer deca neće da jedu. Kažu da im je debelo za žvakanje. Kupila sam ovu seckalicu i deca me svako jutro bude da im naseckam slaninice i sira. Ispunjava me da deca dobro jedu. I više se ne bojim da će se pokvariti hrana.
stars-green
Obožavam kad početkom godine krenu praznici. Zna se kakav je red, tu mora pasti jedna svinja. Svi u kući obožavamo da mezimo, malo pršutice, sira. Nego treba to iseckati tanko, ume da zamori to… Ova seckalica je pravo čudo, kao u Maksiju sa mašinom.
stars-green
Moj muž je pravi gurman, zbog toga sam se i zaljubila u njega. Dozvoljavam mu da seče samo uz moje nadgledanje. žali se kako mu je tup nož ili se iseče, pa mene krivi. Nisam mogla to više da podnesem! Čim sam videla ovaj sekač, odmah sam ga pazarila! Sad mora da me pita da mu dam i često me iznenadi, pa nasecka punu dasku kobasica i sira. To obožavam! Nisam se pokajala.
stars-green
Ovaj sekač za meze je savršen za pripremu suhomesnatih proizvoda. Sada mogu da isečem meso na tanko i pravilno, bez straha da će se listići lepiti jedan za drugi. Hrana izgleda prelepo, a ukus je još bolji.
stars-green
Kao strastveni ljubitelj mesa, ovo je jedan od najboljih proizvoda koje sam ikada kupio. Sa ovim sekačem, priprema suhomesnatih proizvoda postaje lakša i brža. Takođe, mogu da isecam meso na precizniji način, a to doprinosi i boljem ukusu jela. Toplo preporučujem svima koji vole da kuvaju i uživaju u ukusnoj hrani.

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust