Rasprodaja

-40%

Četka za jačanje kose

4.95/5

Ojačajte koren dlake na vašoj kosi

Aktivirajte cirkulaciju temena - dugotrajno rešenje
Pojačajte dejstvo šampona i preparata
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Aktivirajte cirkulaciju temena - dugotrajno rešenje

Opadanje kose je prirodan proces u toku kojeg se dlake koje otpadnu nadomeste novim vlasima, ali ako primetite ubrzano opadanje kose, to je već znak postojanja ozbiljnijeg problema.

Ukoliko ste primetili jako opadanje kose i želite da rešite problem, ono što je potrebno da znate jeste da je aktiviranje cirkulacije temena jedino dugotrajno rešenje!

Pojačajte dejstvo šampona i preparata

Ako mučite muku sa tankom i retkom kosom koja opada, pojačajte dejstvo šamponima za rast, gustinu i volumen tako što ćete da ih utrljate četkom.

Preparati će se pravilno rasporediti i duboko upiti u teme. Na taj način ćete postići maksimalan rezultat!

 

Zbog ove navike ljudi odustaju od tretmana u Turskoj

Prvi stepen jeste onaj kada nije došlo do velikog gubitka kose i tada će vam često predlagati tretmane kao rešenje.

Ne dozvolite da problem preraste u preterani ili potpuni gubitak dlaka, uvrstite naviku masiranja i pranja kose četkom na vreme uz vaše proverene preparate.

Pravovremena akcija sačuvaće vas od nepotrebnih tretmana i troškova.

Četka za jačanje kose

4.95/5

Omogućite svojoj kosi specijalan tretman i otkrijte moć za prirodnu negu kose!

Zaustavite opadanje kose i učinite je negovanom i lepom.

1 komad

Uštedite 40%

774 RSD 1.290 RSD

2 komada

Najčešći izbor Uštedite 44%

1.445 RSD 2.580 RSD

3 komada

Najveća ušteda Uštedite 50%

1.935 RSD 3.870 RSD
Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Od skoro sam počela da koristim šampone i preparate za rast kose. Odlučila sam da uz to probam i četku kako bih još više pojačala efekat obnavljanja. Rezultati su bili izvanredni! Moja kosa je postala gušća i primetila sam smanjenje opadanja. Ova tehnika je zaista spasila moju kosu i svima je toplo preporučujem.
stars-green
Patio sam od sve tanje kose i opadanja, bio sam zabrinut i nezadovoljan svojim izgledom. Međutim, uspeo sam da oporavim teme četkom i kosa mi je postala čvršća i gušća. Preporučujem svim muškarcima koji se suočavaju sa problemom opadanja kose da isprobaju ovaj proizvod.
stars-green
Meni je pre jako opadala kosa, sve živo sam probala od preparata, nista nije pomagalo. Shvatila sam da ne utrljavam šampon dovoljno dobro i čula sam da četka aktivira cirkulaciju i šampon dublje prodire pa je efekat jači. Dala sam joj šansu i moj trud je konačno urodio plodom! Presrećna sam…
stars-green
Frizerka je primetila da mi je kosa malo počela da opada i upozorila da to na vreme sprečim. Preporučila mi je ovu četku za jačanje kose i u salonu sa njom istrljala kosu. Koristim je već mesec dana i stanje mi se znatno popravilo. Uvrstila sam je u svakodnenvni tretman sa ostatkom proizvoda.
stars-green
Nikada nisam verovao da bi navika masiranje glave četkom mogla imati takav uticaj na moje vlasište i rast kose. Ranije sam planirao odlazak u Tursku na skupe tretmane za stimulisanje rasta kose. Ova tehnika je zaista delotvorna i preporučujem je svim muškarcima koje muči isti problem.
stars-green
Svi u porodicu su imali retku kosu i problem sa opadanjem, pa tako i ja. Nisam hteo sa tim da se pomirim i zato sam rešio da koristim preparate i četku za jačanje kose. Uspešno se borim i ne fali mi ni dlaka sa glave!

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust