Rasprodaja

-40%

Interaktivni meda skrivalica

4.95/5

Zabavite se uz stidljivog i raspevanog medu!

Iznenadite decu igračkom koja će im obeležiti detinjstvo
Razveseliće i vas i dete
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Iznenadite decu igračkom koja će im obeležiti detinjstvo

Složićete se da je u životu sve prolazno. Osim, onih najlepših uspomena iz detinjstva. Svako od nas se seća omiljene igračke. Sada napokon možete stvoriti jednu baš takvu uspomenu i ulepšati svaki novi dan detetu.

Razveseliće i vas i dete

Upoznajte plišanog prijatelja, stidljivog i raspevanog plašljivka medu. Pronađite u njemu prijatelja, učitelja, utehu, ali i zabavu!

Igra, ali i edukacija

Ume da izgovori čak 6 različitih fraza na engleskom. Podstiče učenje stranog jezika kroz omiljenu dečiju igru. Veseli meda uneće u vaš dom kikot, zabavu i puno ljubavi! Vaše je samo da ga uzmete u zagrljaj, a on će se postarati za sve ostalo.

Interaktivni meda skrivalica

4.95/5

Prava je sreća u današnje vreme pronaći vredan poklon, u moru bezvrednih predmeta i igračka. Budite sigurni da najmlađi već znaju koje ime će dati medi, kako će ga čuvati i paziti, jer zaista osećaju divne emocije prema njemu, ali i prema vama, jer ste ga priuštili ili poklonili!

Rasprodao. Trenutno nema na zalihama. Čim se pojavi biće dostupno na ovoj stranici. Hvala na interesovanju.

Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Ovo je predivan interaktivni meda skrivalica. Moje dete ga obožava! Pevajući pesmice i igrajući se sa medom, uči da prepoznaje boje i oblike. Odličan način da se zabavi i nauči nešto novo.
stars-green
Naša porodica je oduševljena ovom igračkom. Interaktivni meda skrivalica je neverovatno zabavan način da se uči. Deca vole da pevaju pesmice sa medom i igraju se sakrivanja. Preporučujem svima!
stars-green
Ova igračka je bila odličan poklon za moju nećaku. Ona je oduševljena medom koji se sakriva i peva pesmice. To je sjajan način da se dete zabavi i razvija kognitivne veštine.” “Ovaj interaktivni meda skrivalica je odličan proizvod. Deca vole da se igraju sa medom i pevaju pesme. Učenje nikada nije bilo zabavnije!
stars-green
Odlična igračka za decu. Interaktivni meda skrivalica je vrlo zabavna i edukativna. Deca vole da pevaju pesmice i igraju se sakrivanja sa medom. Ovo je savršen način da se uči kroz igru.
stars-green
Ovaj interaktivni meda skrivalica je odličan proizvod. Deca vole da se igraju sa medom i pevaju pesme. Učenje nikada nije bilo zabavnije!
stars-green
Kupio sam ovu igračku za moju nećaku i ona je bila oduševljena! Interaktivni meda skrivalica je vrlo zabavna, a pritom je i edukativna. Deca uče o bojama i oblicima, a pri tome se sjajno zabavljaju sa medom.

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust