Rasprodaja

-40%

Kružni samuraj nož

4.95/5

Klizanjem seckajte tanke i pravilne kriške!

Obični noževi sada mogu u zaborav
Secite u pokretu, bez podizanja ruke
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Obični noževi sada mogu u zaborav

Samuraj nimalo ne liči na običan nož, ali se pokazalo da je daleko efiksaniji od većine profesionalnih kuhinjskih noževa!

Učinićete seckanje udobnijim i lakšim, uz ogromnu uštedu vremena!

Secite u pokretu, bez podizanja ruke

Isecite povrće, voće, testo, picu, proju, burek i sve ostalo što vam padne na pamet u jednom pokretu!

Otkrijte svet kulinarske umetnosti

Seckanje postaje kreativna igra, poput plesa princeze na ledu sa oštrim klizaljkama.

Kružni samuraj nož

4.95/5

Seckanje nožem više nije u modi. Zamenilo ga je klizanje! Priprema domaćih jela biće zabavna poput najlepšeg bečkog valcera.

Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Oduševio me je svojom preciznošću seckanja. Nož se odlično oseća u rukama i pruža udobnost pri korišćenju. Iskreno, nisam očekivao da će biti toliko dobar, ali sam se potpuno prevario.
stars-green
Bila sam veoma skeptična zbog poručivanja preko interneta. Međutim, kada sam naišla na ovaj nož i pročitala sve pozitivne komentare o njemu, odlučila sam da probam i ja i nisam se pokajala!
stars-green
Tokom godina sam imao mnogo tupih noževa koji su mi otežavali poslove i frustrirali me. Ovaj nož je oduševio i mene i suprugu. Poručili smo još dva komada da poklonimo prijateljima.
stars-green
Moj stari nož je bio za mene poput stare ruke, i bilo mi je teško da se odvojim od njega. Žena mi je non-stop govorila da treba da kupim novi nož, ali ja sam mislio da može još da izdrž iako je već bio tup. Prijatelj mi ga je pokazao i rešio sam da ga probam i malo je reći da sam iznenađen. Fantastično iskustvo!
stars-green
Izvinite da li znate kako bih mogao poručiti veću količinu ovog proizvoda? Hvala unapred! Kolege sa posla mi danima već traže da im poručim…
stars-green
Znate onaj osećaj kad dobijete nešto što ste dugo tražili. Upravo je ovo razlog mog velikog oduševljenja. Pojednostavljen mi je svaki dan sa njim. A muž me j eveć pohvalio kako znam da izaberem!

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust