Rasprodaja

-40%

Magične trake za zatezanje lica

4.95/5
Osećajte se podmlađeno i energično
Neodoljive crte lice bez odlaska kod hirurga
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Osećajte se podmlađeno i energično

Sve propuštene prilike su opet na dohvat ruke i već vas čekaju. Vreme je se zablista spolja i iznutra. Konačno, možete zaboraviti na bore, opuštenu i nefleksibilnu kožu.

Neodoljive crte lice bez odlaska kod hirurga

Trakice su tajna lepog lica, vrata i dekoltea koju plastični hirurzi ne žele da saznate! Daju efekat face-liftinga, samo bez skupih tretmana i igli. Uživajte u svom novom izgledu već danas!

Potpuno nevidljive, ali ugodne za nošenje

  • Zaboravićete da su tu posle nekog vremena, jer su nevidljive i mekane. Pružaju višesatni komfor i ne remete vaše planove, jer su vodootporne i stabilno stoje fiksirane do 9 sati.

Magične trake za zatezanje lica

4.95/5

Postignite privlačno i mačkasto lice za 45 sekundi! Otkrijte trik kojim se profesionalni šminkeri i slavni služe od kad postoji.

Rasprodao. Trenutno nema na zalihama. Čim se pojavi biće dostupno na ovoj stranici. Hvala na interesovanju.

Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Spremala sam se za put u španiju i otkrila ove trakice. Malo je reći da sam savršeno izgledala na slikama dok sam ih nosila. Svi su mi govorili kako izgledam tako dobro, da me nisu ni prepoznali.
stars-green
Kupila sam ih za situacije poput slikanja, nastupa, slavlja ili izlaska sa društvom. Držim do sebe i mogu da se slikam, samo ako ću izgledati blistavo, negovano, odmorno i podmlađeno. Što upravo postižem sa njima.
stars-green
Kada stavim trakice osećam se bar 10 godina mlađe, imam samo reči hvale. Sve moje prijateljice koriste i nijedna nije imala nikakav problem!
stars-green
stars-green
stars-green

Česta pitanja

Uz nalepnice dobijate upustvo na srpskom. U 4 koraka do facelifting efekta: 1. Odvojite 2 duže trakice i na njih stavite nalepnice. 2. Očistite lice. 3. Odaberite mesto na slepoočnici, zalepite ih sa obe strane i pritisnite 10 sekundi. 4. Odvojite kosu od visine iznad uha, povucite trakice sa obe strane i usredini ih spojite. Na trakici postoji više mesta za spajanja, u zavisnosti od toga koliko jako želite zatezanje. Napomena: Nalepnice garantuju rezultat zategnute kože samo tokom nošenja. Nisu namenjene za trajne kozmetičke korekcije.
Možete. Važno je da podloga na koju se lepe bude čista i suva. Kada su pravilno postavljene, na njih možete naneti šminku da ih pokrije. U paketu ćete dobiti 40 komada providnih lifting trakica.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust