Rasprodaja

-40%

Super upijajuće krpe (4 komada)

4.95/5

Očistite besprekorno za upola manje vremena!

Posebno sjajne čaše iz kojih ćete uživati piti
7 puta duži životni vek od običnih krpa
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Posebno sjajne čaše iz kojih ćete uživati piti

Svrstana je u jednu od najkvalitetnijih krpa i ubrusa koji se koriste u luksuznim hotelskim lancima.

7 puta duži životni vek od običnih krpa

Obične krpe su tanke i ne traju dugo. Super upijajuća krpa ima GSM nivo kvaliteta od čak 800, što predstavlja najviši kvalitet materijala.

Uklonite lako masnoću, ulje i prljavštinu

Izuzetno je izdržljiva i jednostavna za održavanje. Odličan je saveznik za svaku vašu misiju. Prolili ste celu čaše vode po kauču? Ne brinite, imamo rešenje!

Super upijajuće krpe (4 komada)

4.95/5

Smanjićete vreme za brisanje i čišćenje za čak 60%! Ima 7 puta duži životni vek u odnosu na obične krpe! Neuporediva sa bilo kojom krpom iz prodavnice po materijalu, jer ima GSM ocenu od čak 800! Iskusite prvoklasni kvalitet. Opremite se i radite kao profesionalac!

1 komad

Uštedite 40%

1.290 RSD 2.150 RSD

2 komada

Najčešći izbor Uštedite 44%

2.408 RSD 4.300 RSD

3 komada

Najveća ušteda Uštedite 50%

3.225 RSD 6.450 RSD
Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Mislio sam da je ovo onaj izvikani “mikrofiber” za auto ili da je poput “jelenske kože” i oklevao sam u kupovini. Sad kad je stigla, vidim da je ovo nebo i zemlja. Stvar koja se retko kupuje, drugo traje i kvalitetna je.
stars-green
Veliki sam radoholičar. Volim kad je sve na svom mestu i prašina me izluđuje. Da budem iskrena, kupila sam ovu krpu za kućne potrebe. S obzirom na nižu cenu, nisam znala šta očekivati. Mislim se, ako može ovako dobro kola da čisti, što ne bi mogla i druge površine. Ispostavilo se da je izvanrednog kvaliteta!
stars-green
Nisam verovao da je crni auto najteži za održavanje. Postao sam vlasnik jednog i tek tad sam se uverio! Pošto moj ljubimac zahteva poseban tretman, kupio sam ove krpe i duplo brže završim pranje. Jeste da idem na autoperionicu svaki drugi dan, ali bar više ne tražim čistu krpu. Ova ih je sve zamenila!
stars-green
Obožavam da perem kola. Zvuci perionice me smiruju. Satima detaljišem sitnice. Voda na perionici nije prečišćena, kao što bi trebala da bude i ostavlja prljave tragove nakon pranja. Kao spas u pravi čas dođe ova krpa. Gledam druge kako se muče da uklone prljave kapljice, a ja ih jednom potezom rešavam!
stars-green
Nikada nisam osetio takvo olakšanje pri čišćenju! Ova superupijajuća krpa je nešto što sam oduvek tražio, a nisam ni znao da postoji. Ne moram više da trljam i brišem isti deo pločica deset puta. Hvala vam što ste mi olakšali život!
stars-green
Srećna sam što sam pronašla ovu krpu. Kada sam je prvi put isprobala, nisam mogla da verujem koliko brzo i efikasno upija tečnost. Uštedela sam puno vremena i truda u svakodnevnom čišćenju kuće. Ne znam kako sam živela bez nje!

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust