Rasprodaja

-40%

Pečat za savršene nokte

4.95/5

Volite frenč nokte? Oduševiće vas magični pečat!

Priuštite sebi holivudski tretman
Recite zbogom skupim salonima
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Priuštite sebi holivudski tretman

Frenč nokti su zlatni standard u svetu manikira. Dame obožavaju ovu tehniku zbog jednostavnosti i savršenog uklapanja uz svaki oblik i dužinu nokta.

Ne čekajte na termin u salonu i pobrinite se za uvek sređene nokte, koji će upotpuniti vaš stil, garderobu, frizuru i šminku!

Recite zbogom skupim salonima

Preuzmite stvari u svoje ruke. Samostalno, u par koraka imaćete savršene nokte!

Iskoristite vreme koje biste proveli u salonu za uživanje u stvarima koje volite.

Zakazivanje manikira u salonima košta i preko 3.000 dinara. Jednom kupovinom pečata – uštedeli ste više nego duplo!

Izgledajte uredno i osećajte se samouvereno

Izgled ne čini čoveka – ali dosta govori o njemu! Isto bi se moglo reći za nokte.

Život je sam po sebi jako komplikovan. Savršeni nokti ne moraju da budu!

Isprobajte najjednostavniji način do perfektno urednih noktiju i uverite se.

Pečat za savršene nokte

4.95/5

Plenite urednim i elegantnim izgledom sve oko sebe. Recite zbogom skupim salonima, samostalno i bez čekanja na termin dovedite svoje nokte do savršenstva.

Rasprodao. Trenutno nema na zalihama. Čim se pojavi biće dostupno na ovoj stranici. Hvala na interesovanju.

Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Svi imamo svoje tajne, pogoto mi žene. Priznajem da sam jedna od onih koje ne znaju da srede nokte. Žene smo, zar je teško da priznamo jedna drugoj! Jednostavno volim da platim i da mi ih neko drugi uradi. Da mi drugarica nije pokazala ovaj pečat, ko zna koliko bi još novca bacila na salone!
stars-green
Čik da kažem prijateljicama kako sređujem sama nokte kod kuće. Krvi bi mi se napile! I onako su zavidne i samo žele da me odvuku od mojih ciljeva. A jedan od njih je upravo sada postao da naučim manikir i postanem najbolji manikir na svetu!
stars-green
Toliko stresa mi stvara briga oko sređivanja noktiju da sam ih potpuno zapustila. Pravo čudo se desilo kada sam videla ovaj magični pečat. Definitivno ima nešto posebno u njemu pa tako lako uspevam da uradim nokte uz njega. Čuvam ga kao malo vode na dlanu.
stars-green
Prošli put su me tako odrali i opelješilji u jednom salonu u tržnom centru gde sam radila manikir. Od tad sam sebi rekli, ne zvala se Danijela – neću im dinara više ostaviti! Uzela sam stvari u svoje ruke i oduševljavam se svaki danom svojim umetničkim veštinama uz ovaj pečat.
stars-green
Devojke, ne kidajte živce više! Nije vredno! Sada uz dva poteza možete da dobijete nokte kao iz najboljeg salona u Beogradu na vodi. Uverila sam se u čudo i od tada ne brinem za nokte. Niti mi pada na pamet da zovem salon i molim za termin.
stars-green
Zna li iko kako mogu da poručim veću količinu ovih pečata. Pročulo se među drugaricama da ga koristim, pa me mole da im nabavim. Možda mi i daju neki popust na količinu, ko zna. Mada, čekala sam dve nedelje da se pojavi na sajtu, pa mi nije problem ni da platim više.

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust