Rasprodaja

-40%

Presa za beli luk

4.95/5

Usitnite beli luk u jednom potezu!

Spremajte jela sa belim lukom na jednostavan način
Pojednostavite pripremu vaših omiljenih jela
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Spremajte jela sa belim lukom na jednostavan način

Posebna aroma belog luka dodaje savršen ukus skoro svakom tradicionalnom jelu, zar ne? Priznaćete da je neprijatan osećaj da nam se ruke kasnije ceo dan osećaju. Presa za beli luk je idealno rešenje za svaku pravu domaćicu!

Pojednostavite pripremu vaših omiljenih jela

Ne bacajte novac na skupe seckalice. Sreća se nalazi u malim stvarima. Samo povucite presu napred, nazad i gotovo. Za 2 sekunde je vaš beli luk iseckan do tančina!

2 sekunde i vaš beli luk je iseckan!

Usitnite beli luk na tanke komadiće i oni će se perfektno umešati u vaše jelo. Otarasite se neprijatnog mirisa belog luka na vašim rukama. Presa je dizajnirana tako da vaše ruke ostaju čiste.

Presa za beli luk

4.95/5

Uživajte u omiljenim domaćim jelima od danas, na još lakši i jednostavniji način! Hiljade korisnika OBOGATILI su svoju kuhinju sa ovim senzacionalnim rešenjem!

Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Presovanje belog luka nikada nije bilo lakše. Ova presa je odlična i vrlo jednostavna za upotrebu. Beli luk se pretvara u predivan pire za samo nekoliko sekundi.
stars-green
Jako sam zadovoljan kupovinom ove prese za beli luk. Kvalitet izrade je odličan, a dizajn je moderan. Veoma je praktična i jednostavna za čišćenje.
stars-green
Nikad više neću koristiti nož za seckanje belog luka. Ova presa za beli luk mi je olakšala pripremu jela i uštedela mi puno vremena. Preporučujem je svima!
stars-green
Ova presa za beli luk je jedan od najboljih kućnih aparata koje sam kupio. Radi sjajno, a vrlo je jednostavna za upotrebu. Svaki komadić belog luka je pretvoren u savršeno izgnječenu pastu.
stars-green
Ova presa za beli luk je fantastična. Ubrzala je proces pripreme jela, a pritom mi uštedela puno napora. Ne mogu da zamislim kuvanje bez nje.
stars-green
Oduševljen sam ovom presom za beli luk. Nije samo praktična, već i vrlo efikasna. Beli luk se pretvara u predivan pire bez ikakvih problema. Odličan proizvod!

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust