Rasprodaja

-40%

Super mlin za beli luk

4.95/5

Usitnite beli luk za samo 7 sekundi!

Prljanje ruku je sada prošlost
Iskusite blagodati belog luka
Express isporuka za 1 do 2 dana
Danas ne plaćate ništa. Platite kad stigne
100% sigurna kupovina

Prljanje ruku je sada prošlost

Jednostavno ubacite čen i gledajte kako mlin usitnjava luk do poslednjih kockica. Super mlin je moćan alat i za samo nekoliko sekundi usitniće luk.

Iskusite blagodati belog luka

Najlepša su spontana okupljanja, kad se na stolu serviraju razna jela, a najbolja su ona koja u sebi imaju aromatični beli luk.

Oplemenite omiljena jela

Dodajte najbolji prirodni začin svojim domaćim jelina i učinite ih još čarobnijim. Usitnićete precizno luk na čak 81 savršenih kockica u jednom okretu.

Super mlin za beli luk

4.95/5

Sa belim lukom svako jelo dobija neodoljiv ukus! Usitnite beli luk bez nereda, prljanja ruku i uživajte u jelu. Sačuvaćete sve hranljive sastojke, svežinu i vitamine.

Trenutno
71 72 75 90 87 111 97
osoba gledaju ovo

Izjave kupaca

stars-green
Muž i ja gajimo beli luk zadnje tri godine i prodajemo u selu. To mi je glavni sastojak za moju čorbu od belog luka po receptu od moje bake. U skoro svako jelo ga dodajem i pokaže mi komšinica reklamu pre neki dan. Od kad mi je stigao ne odvajam se od njega, ruke mi ostanu čiste, nemam dodatne sudove. Prava stvar!
stars-green
Deca mrze da jedu beli luk, ali ja im stavljam u hranu jer mi je bitno da im imunitet bude jak… ipak su deca malo osetljivija. Nece da jedu kad vide da stavim pa sam probala ovaj secko i to je to! Tako ga lepo usitni i bude neprimetan u bilo kom jelu. Oduševila sam se.
stars-green
Savremena nauka je toliko uznapredovala da danas nema zdravog čoveka! Zbog toga smo se muž i ja okrenuli prirodi. Sa ovim mlinom mnogo češće unosimo beli luk i shodno tome ojačali smo dobro osećanje, što potvrđuju analize.
stars-green
Kupili smo mlin za beli luk pre 7 godina po prvi put, odmah smo bili začuđeni koliko je zapravo beli luk dobrog ukusa kada se samelje ovako. Mlin ga pretvori u sitne kockice idealne i za dinstanje. Skratiće vas svih muka!
stars-green
Koristila sam ovaj mlin dok sam živela u Nemačkoj. Nemci su praktični i ono što naprave je kvalitetno i traje. Oduševilo me je što sada i u Srbiji može da se nađe. Rekla bih da ovaj nije iz Nemačke, ali je potpuno identičan!
stars-green
Egipćani su svojim robovima, tokom građenja piramida, davali beli luk. Na taj način su ih održavaji u kondicji. To je jako moćan prirodan preparat. Svi ga u porodici koristimo, a sa ovim aparatom i najmlađi su ga zavoleli.

Česta pitanja

DExpress se brine za dostavu, pre isporuke stići će SMS obaveštenje.
Proizvod ćete dobiti u roku od 1 – 3 radna dana.
Želimo da troškovi dostave budu što manje, ali dovoljni da osiguraju sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije. Cena dostave iznosi 350 dinara, što uključuje transport vaših omiljenih proizvoda iz našeg magacina do vaših vrata, bez obzira na mesto isporuke u Srbiji, pažljivu pakovanje i selekciju svakog proizvoda, kako biste dobili najbolji mogući kvalitet.
U slučaju da niste zadovoljni, vratićemo novac bez dodatnih pitanja!

Dostavu vrši PostExpress. Cena je 395 din.

40% popust