Uslovi poslovanja

Pre korišćenja našeg sajta pažljivo pročitajte sledeće uslove poslovanja. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite naše usluge.

Sajt pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa sajta isključivo na vašu odgovornost i da se sajt ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu njegovim korišćenjem. Mada pokušavamo da održavamo softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim i bezbednim, sajt može da sadrži greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Sajt zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane. 

Poručivanje željenih proizvoda

Proizvod (ili više njih) možete poručiti dodavanjem proizvoda u korpu i popunjavanjem obrasca za poručivanje. Nakon potvrđivanja porudžbine kupac može izvršiti izmene porudžbine putem elektronske pošte ili preko telefona, ali samo do trenutka slanja pošiljke. 

Dostupnost proizvoda

Sve porudžbine proizvoda su podložne dostupnosti. U tom smislu, ako postoje poteškoće u vezi sa nabavkom proizvoda ili ako na zalihama nema više artikala, možemo pružiti informacije o zamenskim proizvodima jednakog ili boljeg kvaliteta i vrednosti proizvoda koje naručujete. Ako ne želite da naručite zamenske proizvode, nećemo obraditi porudžbinu. 

Rok isporuke poručenih proizvoda 

Od trenutka kada izvršite poručivanje, vrši se selekcija, pakovanje i predaja pošiljke kurirskoj službi. Nakon predaje pošiljke kurirskoj službi, primenjuju se uslovi pružanja usluge kurirske službe. Ovo u praksi znači da dobijate proizvod u roku od 1 do 3 (radna) dana, osim u slučajevima vanrednih okolnosti. 

Preuzimanje pošiljke od strane kupca

Robu koju ste naručili preko naše internet stranice ćemo vam poslati u najkraćemu mogućem roku. Porudžbine primljene radnim danom do 9 sati će istog dana biti poslate na dostavljenu adresu, ukoliko su stavke porudžbine na lageru. Plasiranjem porudžbine, kupac se obavezuje na preuzimanje pošiljke. Dostavlja se samo na području Srbije. 

Cena poštarine poručenih proizvoda

Poštarina se obračunava na poslednjem koraku poručivanja. Obično iznosi oko 350 dinara. 

Više informacija o proizvodima

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cene ili isporuke možete nam postaviti putem e-maila: info@alvero.rs. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili.

Cena proizvoda

Sve cene na sajtu su navedene u RSD. Akcijske cene važe dok su prikazane na sajtu.

Kupoprodajni ugovor između prodavca i kupca je sklopljen u trenutku kada ste izvršili porudžbinu (kupac prima elektronsku poruku o detaljima porudžbine). Od tog trenutka su sve cene i drugi uslovi kupovine fiksni i vrede kako za prodavca tako i za kupca. U slučaju da se cena proizvoda promeni u toku obrade porudžbine, omogućićemo da odustanete od kupovine ukoliko novonastala cena ne odgovara.

Proizvod iznenađenja

Proizvod iznenađenja je opciona doplata uz porudžbinu. Proizvod iznenađenja je privilegija kupaca koji poručuju bilo koji proizvod iz ponude i ne može se iskoristiti samostalno. Predstavlja nasumično odabran proizvod iz celokupne ponude, bez označene vrednosti ili u vrednosti do 1.490 din. Kupac odlučuje o dodavanju proizvoda iznenađenja u porudžbinu, bez mogućnosti izbora konkretnog proizvoda koji će stići u paketu. 

U slučaju potraživanja zbog stvarne greške ili prava na odustajanje od ugovora, kupac može da zadrži proizvod iznenađenja i pimi delimičnu refundaciju (za pojedinačni artikal unutar porudžbine). 

U slučaju reklamacije, kupac ima pravo zameniti pojedinačni artikl primljen u paketu (ovo se ne odnosi na proizvode koji imaju ograničen vek trajanja poput baterija ili potrošnu robu poput sprejeva ili kozmetike).

Osiguranje paketa

Osiguranje paketa je opciona doplata uz porudžbinu. Osiguranje paketa je privilegija kupaca koji poručuju bilo koji proizvod iz ponude i ne može se iskoristiti samostalno. 

Kupac koji se opredeli da doda osiguranje paketa u porudžbinu ima pravo na bezuslovnu zamenu u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja paketa (biće mu poslat novi proizvod). 

Pre korišćenja proizvoda

Pre korišćenja proizvoda potrebno je pročitati uputstvo za korišćenje. Svaki proizvod je, pre korišćenja, potrebno isprobati na siguran način. Ukoliko niste potpuno sigurni na koji način bi trebali isporobati proizvod ili niste sigurni da je proizvod siguran za korišćenje ili mislite da postoji mogućnost da pruzrokuje materijalnu štetu ili škodi zdravlju ljudi, molimo da proizvod ne koristite, i da nas o tome obavestite. Sve proizvode koristite na vlastitu odgovornost. Nastojimo da ponudimo što detaljnije i pravilnije opise proizvoda i slika. Usprkos tome, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci o proizvodu i njihove slike u potpuno tačni.

Opšte odredbe

Sajt ima autorska prava na sav sadržaj (tekstove, video i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dostupni načini plaćanja

Plaćanje vršite kada Vam kurir donese paket na kućnu adresu.

Plaćanje čekovima i platnim karicama

Još uvek nismo u mogućnosti da prihvatimo plaćanje čekovima građana.

Plaćanje iz inostranstva

Još uvek nismo u mogućnosti da prihvatamo uplate iz inostanstva.

Reklamacije

Važe uslovi dostupni na stranici reklamacije.Sajt ima autorska prava na sav sadržaj (tekstove, video i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.